Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Downlight-Lampa

Sky

Downlight-Lampa En lätt armatur som verkar flyta. En tunn och lätt skiva installerade några centimeter under taket. Detta är designkonceptet som uppnås av Sky. Sky skapar en visuell effekt som gör att armaturen verkar vara upphängd 5 cm från taket, vilket ger denna ljuspassning en personlig och annorlunda stil. På grund av sin höga prestanda är Sky lämplig för ljus från högt i tak. Den rena och rena designen gör det dock möjligt att betrakta som ett bra alternativ för att tända upp alla slags inredningskonstruktioner som vill överföra en minimal touch. Äntligen design och prestanda tillsammans.

Projektnamn : Sky, Designers namn : Rubén Saldaña Acle, Kundens namn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Downlight-Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.