Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Konst

Scarlet Ibis

Visuell Konst Projektet är en sekvens av digitala målningar av Scarlet Ibis och dess naturliga miljö, med särskild tonvikt på färg och deras livliga nyans som intensifieras när fågeln växer. Arbetet utvecklas bland naturliga omgivningar som kombinerar verkliga och imaginära element som ger unika egenskaper. Den scharlakansröda ibis är en infödda fågel i Sydamerika som lever på kusten och myrarna i norra Venezuela och den livliga röda färgen utgör ett visuellt skådespel för tittaren. Denna design syftar till att lyfta fram den graciösa flygningen av den skarlakansröda ibis och de livliga färgerna i den tropiska faunan.

Projektnamn : Scarlet Ibis, Designers namn : Gabriela Delgado, Kundens namn : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Visuell Konst

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.