Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

La Chaise Impossible

Stol Attraktiv ren design. "The Impossible Chair" står bara i två ben. Det är lätt; 5 till 10 kg. Ändå stark att stödja upp till 120 kg. Det är enkelt att tillverka, vackert, robust, evigt, rostfritt, inga skruvar och inga spikar. Det är modulärt för flera positioner och olika användningsområden, ett konstverk, det vaggar, det är roligt, helt återvinningsbart och miljövänligt, gjord av massivt trä och aluminiumslangar, designade för att vara evigt. (Strukturen kan vara gjord av olika material som plast, metaller eller betong för offentliga platser. Sitsen i textilier eller läder)

Projektnamn : La Chaise Impossible, Designers namn : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Kundens namn : LeThermidor.

La Chaise Impossible Stol

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.