Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsskrivbord

Divax

Kontorsskrivbord Divax är ett nytt kontorsskrivbord designat av Sahar Bakhtiari Rad och skapat av Amirhossein Javadian, med speciell och unik design. Det skiljer sig från andra typer av skrivbord, eftersom det skapar en ny arbetsplats som lockar anställda och kommer att öka förtroendet för företaget. Den lilla receptionen är bandet mellan anställd och kunder. Anställda kan lägga några växter på skrivbordet för att öka syre på arbetsplatsen och minska föroreningar.

Projektnamn : Divax, Designers namn : Sahar, Kundens namn : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Kontorsskrivbord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.