Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord, Stol, Armatur

Ayers

Bord, Stol, Armatur Formens och enhetens objekt, i kombination med den innovativa användningen av material i produktionen som kork och "korkbalt" är unika faktorer som skiljer detta stycke från de andra. Varje stol är skulpterad på en högteknologisk CNC-maskin från ett enda korkblock. Samma metod tillämpas på tabellen. Bordsskivan och armaturens campanula är tillverkad av "korkbalt" (ett innovativt material som kombinerar basaltfiber med kork) vilket ger en lätthet för bitarna. Lampan använder LED-teknik i sitt belysningssystem.

Projektnamn : Ayers , Designers namn : Albertina Oliveira, Kundens namn : Albertina Oliveira.

Ayers  Bord, Stol, Armatur

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.