Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Golvplattor

REVICOMFORT

Golvplattor REVICOMFORT är ett avtagbart och återanvändbart golv. Snabbt och enkelt att applicera. Redo att använda. Idealisk för ombyggnad. I en enda produkt kombinerar den de tekniska egenskaperna hos porslinskakel i hela kroppen, de ekonomiska fördelarna med tidsbesparande förenklad placering, enkel rörlighet och återanvändning i olika utrymmen. REVICOMFORT kan göras i flera Revigrés samlingar: olika effekter, färger och ytor.

Projektnamn : REVICOMFORT, Designers namn : Revigres, Kundens namn : Revigres.

REVICOMFORT Golvplattor

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.