Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Inredning Av Bostadshus

Casa Dova

Inredning Av Bostadshus Spela, ta nästan runt individen, med det ljus som lyser upp, men inte som referenspunkter. Innovativa material, tekniskt perfekt och perfekt integrerade. Att föra med sig extraordinära tecken på att arkitekturen "mästare" har passerat och som nu befinner sig, sätter dem i framträdande, deras ungdom. Att kombinera den ursprungliga prakten med kunskapen, tekniken och känslornas utopia, det var en gång underbar fingerfärdighet, i en överraskande miljö av "gammal" och unik.

Projektnamn : Casa Dova, Designers namn : Alessandro Marchelli, Kundens namn : Casa DOVA.

Casa Dova Inredning Av Bostadshus

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.