Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Designbord

Curly

Designbord Detta mångsidiga bord designades av Bean Buro principdesigners Kenny Kinugasa-Tsui och Lorene Faure. Det fungerar som ett centralt element i en inre miljö. Den övergripande formen är full av lekfulla vimlande kurvor, som dramatiskt står i kontrast till de traditionella formella symmetriska borden, och därmed framträder den som ett skulpturellt stycke för att locka och interagera med användare. Kurvorna verkar vara oavsiktliga vid första anblicken, men varje kurva har utformats omsorgsfullt för att uppmuntra olika sittplatser och sociala interaktioner.

Projektnamn : Curly , Designers namn : Bean Buro, Kundens namn : Bean Buro.

Curly  Designbord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.