Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord, Bänk, Sockel

Trifold

Bord, Bänk, Sockel Trifolds form informeras av en kombination av triangulära ytor och en unik vikningssekvens. Den har en minimalistisk men komplex och skulpturell design, från alla synvinklar avslöjar den en unik komposition. Konstruktionen kan skalas för att passa olika ändamål utan att äventyra dess strukturella integritet. Trifold är en utställning av digitala tillverkningsmetoder och användningen av nya tillverkningstekniker som robotik. Produktionsprocessen har utvecklats i samarbete med ett robottillverkningsföretag specialiserat på vikning av metaller med 6-axliga robotar.

Projektnamn : Trifold, Designers namn : Max Hauser, Kundens namn : .

Trifold Bord, Bänk, Sockel

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.