Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysning

Roof

Belysning Roof är en LED-armatur för interiörer som syftar till att öka intimiteten i kommunikationen under samtal. Takets konkava form skapar ett skydd mot ljus för middagar, ett förenande objekt för möten, ett roligt belysningssystem för inredning. Taket är en isolator. Det definierar ett unikt utrymme med enande form och homogent ljus för människorna under. Du känner dig isolerad från omgivningen och fokuserar på bordet och kommunikationen. Trästruktur i denna armatur ger också en varm och naturlig effekt och representerar den miljövänliga sidan av LED-tekniken.

Projektnamn : Roof, Designers namn : Hafize Beysimoglu, Kundens namn : Derinled.

Roof Belysning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.