Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bluetooth-Armbandsur

Knotch

Bluetooth-Armbandsur Människor kontrollerar sina telefoner mer än 150 gånger per dag. Smartwatches designade idag är bara en annan mobil enhet inom själva klockan. Akira Samson Designs “Knotch” är ett smartur som gör det möjligt för användaren att få meddelanden / missade aviseringar från Bluetooth-anslutningen med telefonen och ge vibrationsåterkoppling så att människor kontrollerar sin telefon mindre ofta. "Knotch" har en god synlighet och ett användarvänligt användargränssnitt. "Knotch" är en kostnadseffektiv klocka, därför kan ungdomar som vill följa modetrender och avancerad teknik enkelt ha råd med det.

Projektnamn : Knotch, Designers namn : Akira Deng, Samson So, Kundens namn : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth-Armbandsur

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.