Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Etiketter

Propeller

Etiketter Propeller är en samling sprit från olika delar av världen, associerad med flygresetema och en pilotresande som varumärkeskaraktär. Funktioner i varje sort av dryck exponeras genom många illustrationer, inskriptioner som liknar flygmärken och skisser som fungerar som cocktailrecept. Mångfacetterad design kompletteras med olika toner av färgad folie, olika lacker, mönster och prägling.

Projektnamn : Propeller, Designers namn : Asta Kauspedaite, Kundens namn : Stumbras.

Propeller Etiketter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.