Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Logotypdesign

Buckets of Love

Logotypdesign Design för ett socialt företag i Phnom Penh (Alma Café) som hjälper de behövande genom kampanjen Buckets of Love. Genom att donera en liten summa, en hink som innehåller mat, olja, doneras nödvändigheter till de behövande byborna som behöver det. Dela kärlekens gåva. Här var idén enkel, med skopor fulla av grafiska hjärtan som skildrar kärlek. Genom att skildra det som hälls ut, betyder det att du behöver duscha de behövande med den välbehövliga kärleken. Hinken har en smiley som inte bara lyser upp mottagaren utan också avsändaren. En liten gest av kärlek går långt.

Projektnamn : Buckets of Love, Designers namn : Lawrens Tan, Kundens namn : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logotypdesign

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.