Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

10 Year Logo

Företagsidentitet Uppdraget var att skapa en logotyp som inte bara återspeglar vad 3M ™ Polarizing Light handlar om utan också marknadsföra den som ett premiummärke inom bordslampor. Använd idén om överlappande ljusstrålar som är lugnande för ögonen, vilket återspeglar upplevelsen mot bländning. Överlappningarna är utformade på ett sådant sätt att de visar en firande av fyrverkerier. Siffran tio ligger mot grafiken och visar skärpan på siffrorna där det inte reflekteras på grund av bländningen. Färgerna guld och silver används för att ge lampans premiumkänsla, kvaliteten och tekniken för själva varumärket.

Projektnamn : 10 Year Logo, Designers namn : Lawrens Tan, Kundens namn : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Företagsidentitet

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.