Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Toy Design 3D Printing App

ShiftClips

Toy Design 3D Printing App Toy Maker ShiftClips CAD / CAM-appen är en produktserviceplattform som gör det möjligt för uppfinnarna 10 och uppåt att skapa och 3D skriva ut sina egna konstruktionsleksaker. Appens enkla grafiska gränssnitt gör det möjligt för användare att utveckla och redigera formulär på en smart surfplatta och välja ett antal hårdhetsfästelement, eller klipp, för att integrera med sina former för att generera sina egna artikulerade och rekonfigurerbara spelningar. ShiftClips användarvänlighet gör det till ett idealiskt pedagogiskt verktyg för kreativ formdesign och produkttillverkningsprocesser.

Projektnamn : ShiftClips, Designers namn : Wong Hok Pan, Sam, Kundens namn : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Toy Design 3D Printing App

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.