Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Universitetskafé

Ground Cafe

Universitetskafé Det nya "Ground" -kaféet tjänar inte bara till att skapa social sammanhållning mellan fakulteten och studenterna på ingenjörsskolan, utan också för att uppmuntra interaktion mellan och bland medlemmar på andra institutioner vid universitetet. I vår design engagerade vi den osmyckade hällbetongvolymen i ett tidigare seminarierum genom att lägga en palett av valnötplankor, perforerad aluminium och spaltblåssten över rymdets väggar, golv och tak.

Projektnamn : Ground Cafe, Designers namn : Bentel and Bentel Architects/Planners, Kundens namn : Yale University.

Ground Cafe Universitetskafé

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.