Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Loungebar

Linear Lounge

Loungebar Linear Lounge Bar ger bosatta gäster en sofistikerad och lyckad upplevelse av vin och matställen. Linear Lounge Bar har också en privat matsal och packar ett otroligt utbud av fina malts och innovativa och konstnärliga cocktails. Månen och musiken på Linear är avsedd att skapa de bästa blandningarna av glädje och glädje för gästerna. Linear Lounge Bar är också ett perfekt ställe för proffs att ta med sina kamrater för en skön kväll med daggdroppar av oöverträffad nöje.

Projektnamn : Linear Lounge, Designers namn : Ketan Jawdekar, Kundens namn : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Loungebar

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.