Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Parasoll Och Stor Trädgårdsfackla

NI

Led-Parasoll Och Stor Trädgårdsfackla Den helt nya NI Parasol omdefinierar belysning på ett sätt som kan vara mer än ett lysande objekt. NI kombinerar en parasoll och en trädgårdsfackla och ser smart ut vid solstolar vid poolen eller andra utomhusområden, från morgon till natt. Den egenutvecklade fingeravkännande OTC (one-touch dimmer) gör det möjligt för användare att enkelt anpassa sig till önskade belysningsnivåer i 3-kanals belysningssystemet. NI antar också en lågspännings 12V LED-drivrutin som genererar väldigt lite värme, vilket ger en energieffektiv strömförsörjning för systemet med över 2000 st 0.1 0.1 lysdioder.

Projektnamn : NI , Designers namn : Terry Chow, Kundens namn : FOXCAT.

NI  Led-Parasoll Och Stor Trädgårdsfackla

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.