Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysningsarmatur

Yazz

Belysningsarmatur Yazz är en rolig belysningsarmatur tillverkad av böjbara halvstyva ledningar som gör att användaren kan böja sig i alla former eller former som passar deras humör. Den levereras också med en ansluten jack som gör det enkelt att kombinera mer än en enhet tillsammans. Yazz är också estetiskt tilltalande, användarvänlig och ekonomisk. Konceptet kom från idén att minimera belysning till dess mest grundläggande väsentligheter som det ultimata uttrycket för skönhet utan att förlora sin estetiska effektbelysning eftersom industriell minimalism är konst av sig själv.

Projektnamn : Yazz, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Belysningsarmatur

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.