Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bäddsoffa

Umea

Bäddsoffa Umea är en mycket sexig, visuellt lätt och elegant bäddsoffa för upp till tre personer sittplatser och två personer i sovande läge. Även om hårdvaran är det klassiska klicksystemet, kommer den verkliga innovationen av detta från de sexiga linjerna och konturerna som gör detta till ett tilltalande möbel.

Projektnamn : Umea , Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : M3.

Umea  Bäddsoffa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.