Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led Parasoll

NI

Led Parasoll NI realiserar förväntningar på möbler på ett sätt som inte bara fungerar som en enda funktion. Den innovativa kombinationen av en parasoll och en trädgårdsfackla som är skräddarsydd för lyxmarknaden, glädjer människor från dag till natt, bredvid solstolar eller längs floden. Med den egenutvecklade fingeravkännande OTC (one-touch dimmer) kan användarna enkelt kontrollera ljusstyrkan i 3-kanals belysningssystemet separat. Genom att anta en lågspännings 12V LED-drivrutin som genererar lite värme ger NI en energieffektiv strömförsörjning för ett system med över 2000 st 0.1 0.1 lysdioder.

Projektnamn : NI , Designers namn : Terry Chow, Kundens namn : FOXCAT.

NI  Led Parasoll

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.