Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaska

La Pasion

Flaska Detta är ett handgjort föremål designat av Arturo López, en av besättningsmedlemmarna på Studio Xaquixe. Han fick idén om flaskan när han såg ett träd som såg ut som ett par som kramar varandra, och detta fick honom att tänka på hur nära och kära blir en när de håller varandra med "pasión". Det glas som används för att skapa stycket är 95% återvunnet, liksom allt glas som används i Studio Xaquixe. Ugnarna som används i studion är tillverkade av besättningen och matas med organiskt avfall såsom avfalls vegetabilisk olja eller biomassa som bearbetas för att bli metangas.

Projektnamn : La Pasion, Designers namn : Studio Xaquixe, Kundens namn : Studio Xaquixe.

La Pasion Flaska

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.