Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Automatiserad Immigrationsterminal

CVision MBAS 1

Automatiserad Immigrationsterminal MBAS 1 designades för att trotsa säkerhetsprodukternas natur och minimera hot och rädsla för både tekniska och psykologiska aspekter. Designen verkar vänlig med rena linjer som smidigt smälter från skanner till skärm. Röst och bild på skärmen guider första gången användare steg för steg genom invandringsprocessen. Fingeravtryckskanningen kan lossas för enkelt underhåll eller snabbt byte. MBAS 1 är en unik produkt som syftar till att förändra vårt gränsöverskridande sätt, vilket möjliggör flera språkinteraktion och en vänlig, icke-diskriminerande användarupplevelse.

Projektnamn : CVision MBAS 1, Designers namn : Prompong Hakk, Kundens namn : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Automatiserad Immigrationsterminal

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.