Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Wrap

Loop

Multifunktionell Wrap Loop är en multifunktionell wrap för din garderob eller för användning i ditt hem. Loop är 240 cm x 180 cm. Ytan och strukturen på Loop-textilen är 100% skapad för hand med hjälp av en handstickad teknik som går tillbaka många århundraden. Loop textil är 93 individuella handgjorda paneler ihop ihop för att göra hela. Loop använder 100% premium australisk Alpaca fleece. Alpaca är lågallergen och garanterar både värme och andningsförmåga. Loop-textilen har draperings- och formflexibilitet medan dess 93 paneler säkerställer att det är dragkraft och en stark prestanda. Loop är tillverkad av naturliga, förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer

Projektnamn : Loop, Designers namn : Miranda Pereira, Kundens namn : Daato.

Loop Multifunktionell Wrap

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.