Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skulptural Bänk

Metric - Ganic

Skulptural Bänk Med Metric-Ganic utforskar Chen uppfattningen om hur civilisationen föreställer kunskap och hur människor har format jorden för att skapa kultur och historia - genom denna lins utforskas den skulpturella bänken genom att studera naturliga och matematiska mönster. Skillnaden mellan oorganiska och organiska former är virkesutseendet på virket en representation av mänsklig kunskap baserad på matematiska beräkningar, vilket står i kontrast till det naturliga spannet av den vita eken som representerar skogen och jorden.

Projektnamn : Metric - Ganic, Designers namn : Webber (Ping-Chun) Chen, Kundens namn : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Skulptural Bänk

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.