Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity rymdramsljuset använder RBFullers princip om "Mindre för mer" för att producera en ljusarmatur med endast dess ljuskälla och elektriska ledningar. Draghållfasthet blir det strukturella sättet som både arbetar ömsesidigt i komprimering och spänning för att producera ett till synes diskontinuerligt ljusfält som endast definieras av dess strukturella logik. Dess skalbarhet och produktionsekonomi talar till en vara med oändlig konfiguration vars lysande form graciöst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekräftar vår epokens paradigm: Att uppnå mer medan man använder mindre.

Projektnamn : Tensegrity Space Frame, Designers namn : Michal Maciej Bartosik, Kundens namn : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Belysningsstruktur

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.