Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Typografi

Ila'l Amam Type Family

Typografi "Ila'l Amam" är en arabisk typfamilj utvecklad av en blandning av de första visningstyperna som någonsin har skapats - Fat Faces, samt vintage iranska Kufic-skript från 1100-talet, som kombinerar dem alla i ett kursiv / sned format. "Ila'l Amam" består av visningstyper som används för storskaliga ändamål eftersom bokstäverna är mycket stiliserade och kännetecknas av en skarp kontrast mellan tjocka och tunna linjer. Fascinationen bakom en kursiv / skrå typ kom från bristen på en i någon arabisk typ, eftersom arabiska kanske anses ha ett rent kursiv format från början.

Projektnamn : Ila'l Amam Type Family, Designers namn : Sara Mansour, Kundens namn : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Typografi

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.