Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbar Datorväska

Olga

Bärbar Datorväska En bärbar fodral med speciell rem och specialfäst ett annat fodralssystem. För materialet tog jag återvunnet läder. Det finns flera färger från var alla kan plocka upp sina egna. Mitt mål var att göra vanligt, intressant bärbar fodral där det är lätt att chage vårdande system och där du kan fästa ett annat fall om du måste bära för att pröva Mac book pro och Ipad eller mini Ipad med dig. Du kan ta med dig paraply eller en tidning. Lätt utbytbart fall för varje dag efterfrågan.

Projektnamn : Olga, Designers namn : Ari Korolainen, Kundens namn : Private Case.

Olga Bärbar Datorväska

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.