Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smart Armband

June by Netatmo

Smart Armband JUNI är ett solskyddscoachingsarmband. Det är det första armbandet som mäter exponering för solen. Den är ansluten till en medföljande app i användarens smartphone, som ger kvinnor råd om när och hur de dagligen ska skydda deras hud mot solens effekter. JUNI och dess följeslagare-app erbjuder en ny lugn i solen. Juni spårar UV-intensitet i realtid och den totala exponeringen för sol som absorberas av användarens hud hela dagen. Skapad av den franska smyckesignern Camille Toupet i en anda av en diamant med glittrande fasetter, JUNI kan bäras som ett armband eller som en brosch.

Projektnamn : June by Netatmo, Designers namn : Netatmo, Kundens namn : .

June by Netatmo Smart Armband

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.