Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Balansera handlingen mellan tradition och modernitet. Målet var att designa ett unikt produktsortiment för ett innovativt företag som rekonstituerar sig som en tillverkare av konfektyr av hög kvalitet. Lösningen är en påkostad förpackning och tryckt med varm folie och en ädel högglansig finish. Fotokonceptet inspirerades av stilen på klassiska praliner. Den yngre och modernare målgruppen kommer att adresseras av färgerna och en lossad typografi. Designteamet för gabriel har behärskat balansera och kunden är nöjd med ökande försäljning.

Projektnamn : Cavendish & Harvey, Designers namn : Bettina Gabriel, Kundens namn : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.