Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Presentförpackning

Jack Daniel's

Presentförpackning Lyxig presentask för Jack Daniel's Tennessee Whisky är inte bara en vanlig låda inklusive en flaska inuti. Denna unika paketkonstruktion har utvecklats för utmärkt designfunktion men också för säker leverans av flaskor samtidigt. Tack vare stora öppna fönster kan vi se hela rutan. Ljus som kommer direkt genom lådan belyser den ursprungliga färgen på whisky och produktens renhet. Även om lådans båda sidor är öppna är torsionsstyvheten utmärkt. Presentförpackningen är helt gjord av kartong och är helt matt laminerad med heta prägling och präglingselement.

Projektnamn : Jack Daniel's, Designers namn : Kantors Creative Club, Kundens namn : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Presentförpackning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.