Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Digital Interaktiv Tidning

DesignSoul Digital Magazine

Digital Interaktiv Tidning Filli Boya Design Soul Magazine förklarar vikten av färger i våra liv för sina läsare på ett annorlunda och roligt sätt. Innehållet i Design Soul innehåller ett brett område från mode till konst; från dekoration till personlig vård; från sport till teknik och till och med från mat och dryck till böcker. Förutom berömda och intressanta porträtt, analys, senaste teknik och intervjuer innehåller tidningen också intressant innehåll, videor och musik. Filli Boya Design Soul Magazine publiceras kvartalsvis på iPad, iPhone och Android.

Projektnamn : DesignSoul Digital Magazine, Designers namn : NGM Turkey, Kundens namn : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digital Interaktiv Tidning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.