Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kundkonfigurerbara Fordonssystem

Supercar System

Kundkonfigurerbara Fordonssystem Supercar System är ett fritidsfordon som enkelt kan konfigureras av kunden för att möta deras förändrade prestanda, styling och budgetbehov. Kunder kan konfigurera och konfigurera sitt fordon på stora och små sätt utan specialverktyg eller skicklighet. Supercar System demokratiserar designbeslut bort från tillverkaren och till händerna på kunden där de hör hemma. Att sätta kunden ansvarig för design och specifikationer skapar en hållbar produkt som mildrar den planerade inkurans av O.EM. tillverkare.

Projektnamn : Supercar System, Designers namn : Paolo Tiramani, Kundens namn : Supercar System.

Supercar System Kundkonfigurerbara Fordonssystem

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.