Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsmöbler

Sentimenti

Badrumsmöbler Sentimenti Badrumsmöbelkollektion inspirerad av känslor och kontrast av samexisterande känslor erbjuder en modern och elegant badrumsatmosfär. Horisontella och vertikala kontrasterande träkantar förkroppsligar de kontrasterande känslorna och lägger till en touch av dynamik i badrummen. Sentimenti-kollektionen är redo att vara en del av badrum i alla storlekar med badrumsskåp i fyra olika storlekar, tillgängliga med lådor och skåpdörrar, och speglar med dold belysning och speglade skåpsdörrar.

Projektnamn : Sentimenti, Designers namn : Isvea Eurasia, Kundens namn : ISVEA.

Sentimenti Badrumsmöbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.