Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsmöbler

Soluzione

Badrumsmöbler Soluzione-möbler för badrumsmöbler är designade utifrån idén att skapa innovativa och eleganta lösningar som gör livet lättare, lugnt och bygga badrum med en känsla av personlighet. Badrumsskåp, som finns i tre olika storlekar med lådor och val av skåpdörrar, kombineras med fartygsfat för att omdefiniera badrumsestetik. Den valfria halvcirkelhanddukshängningsmodulen är ett innovativt tillvägagångssätt för handduklagring och hängning. Soluzione-kollektionen finns i vit- och antracitfärglack hoppas kunna erbjuda innovativa badrumslösningar.

Projektnamn : Soluzione, Designers namn : Isvea Eurasia, Kundens namn : ISVEA.

Soluzione Badrumsmöbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.