Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bordsartiklar För Barn

Nyx

Bordsartiklar För Barn Samverkande design har gränslösa gränser och har varit källan till detta projekt. Nyx Kids servis är ett unikt samarbete mellan en tio år gammal pojke Elijah Robineau och en begåvad designer Alex Petunin. Som barn har vi underbara drömmar men som vuxna har vi lärt oss att sätta gränser och gränser för den verkliga världen. Den lekfulla servicekollektionen som utvecklats under det futuristiska varumärket YORB DESIGN har också fått en mycket unik funktion för att tillåta full anpassad design. Användaren kan välja sitt eget mönster, färg och form på nätet vilket ger en känsla av tillhörighet.

Projektnamn : Nyx, Designers namn : Alex Petunin & Elijah Robineau, Kundens namn : YORB DESIGN.

Nyx Bordsartiklar För Barn

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.