Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trafiksignal

Don Luis

Trafiksignal ”Många länder har börjat genomföra politik för att uppmuntra promenader som ett viktigt transportmedel. Fotgängarisken ökas när vägbanedesign inte planerar och tillhandahåller trafikstyrningsmekanismer som skiljer fotgängare från fordon. Trafikolyckor i allmänhet beräknas kosta mellan 1 och 2% av bruttonationalprodukten ”(WHO). Don Luis är en 3D-trafiksignal som binder till en gul 2D-linje målad på trottoaren för att undvika att fotgängare passerar gatan på en annan plats än sebra. Utformad med en sociokulturell analys och inte bara från estetiska riktlinjer.

Projektnamn : Don Luis, Designers namn : CasBeVilla Team, Kundens namn : CasBeVilla Team.

Don Luis Trafiksignal

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.