Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Huvudbonad

Gaia

Huvudbonad Gaia är ett majestätiskt underverk av design för den moderniserade gudinnan i det moderna samhället. Överflödighet och provocerande var de viktigaste elementen som syntetiserar tillsammans för att bilda en exceptionell närvaro. Övergången från "horned-wing" till "omega" -kedjan ger detta stycke en dynamisk silhuett utanför gränserna för smyckedesign.

Projektnamn : Gaia, Designers namn : Herman Francisco Delos Santos, Kundens namn : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Huvudbonad

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.