Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Prism

Soffbord Prisma är en tabell som berättar en historia. Oavsett vilken vinkel du tittar på det här bordet kommer det att visa dig något nytt. Som ett prisma som bryter ljus - det här bordet tar linjer med färg, som kommer ut från en enda stapel och förvandlar dem över dess ram. Genom att väva och vrida sin linjära geometri förvandlas denna tabell från punkt till punkt. Labyrinten av blandande färger skapar ytor som smälter samman och bildar en helhet. Prisma har en minimalism i sin form och funktion, men i kombination med en komplex geometri i sig avslöjar det något oväntat och förhoppningsvis något obegripligt.

Projektnamn : Prism, Designers namn : Maurie Novak, Kundens namn : MN Design.

Prism Soffbord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.