Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brevpappersuppsättning

Cubix

Brevpappersuppsättning Brevpapper i form av kub inklusive låda för gem, låda för klistermärken och pennhållare. Huvudtanken med Cubix är att skapa ett "organiserat kaos". Ingen har ingen hemlighet att ordningen på arbetsplatsen är mycket viktig. Men många tycker om det så kallade kreativa röran. Lösningen på denna lilla motsägelse var grunden för begreppet Cubix. På grund av de röda stavarnas elasticitet kan nästan allt som sprids över bordet sättas in i pennhållaren i valfri vinkel, från pennor och pennor i alla storlekar till papper och klistermärken.

Projektnamn : Cubix, Designers namn : Alexander Zhukovsky, Kundens namn : SKB KONTUR.

Cubix Brevpappersuppsättning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.