Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Toalett

Versus

Toalett Vårt liv är en oändlig sökning av nöje och komfort. Alla vi försöker hitta den bästa balansen mellan funktionalitet och design och om vi vill att produkten ska vara ekonomisk gör det ännu svårare. Med min nära kopplade wc försökte jag hitta exakt denna balans. Den kombinerar nya tillvägagångssätt och tekniker för att öka effektiviteten, spara vatten och material och samtidigt döljs allt detta bra under en djärv, monolit och extravagant design.

Projektnamn : Versus, Designers namn : Vasil Velchev, Kundens namn : MAGMA graphics.

Versus Toalett

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.