Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljövänligt och innovativt, LECOMOTION E-trike är en elhjälp-cykel som är inspirerad av kapslade kundvagnar. LECOMOTION E-trikes är utformade för att fungera som en del av ett urbant cykeldelningssystem. Utformad för att bo i varandra i en linje för kompakt förvaring och för att underlätta att samla och flytta många samtidigt via en svängande bakdörr och en löstagbar vevsats. Pedalhjälp tillhandahålls. Du kan använda den som en vanlig cykel, med eller utan stödbatteriet. Lasten tillät också transport av två barn eller en vuxen.

Projektnamn : Lecomotion, Designers namn : Natacha Lesty, Kundens namn : Lesty design.

Lecomotion Urban Electrik-Trike

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.