Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Neoklassisk Bostad Som Återanvänds

Neoclassic Wellness

Neoklassisk Bostad Som Återanvänds Ett neoklassiskt boende ombyggt för att rymma wellness och spa. Med beaktande av de genomgripande gipsdekorationerna, antika ekgolvgolv och naturligt dagsljus var designförslaget att introducera material som drar den distinkta linjen mellan gammalt och nytt. Användningen av lavaplaster på golv och väggar, laminerade formikor, glas- och kvartsmosaiker dominerar interiören medan färgpaletten omdefinierar den klassiska identiteten. Varma jordiska toner lägger till antikens patina, medan kraften i svart i metalliska funktioner tillför ett dynamiskt element i neoklassismens utsända romantik.

Projektnamn : Neoclassic Wellness, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklassisk Bostad Som Återanvänds

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.