Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Fallen Bird

Soffbord Precis som Immanuel Kant, börjar jag från en estetisk idé som ger mitt verk sin själ. Jag följer någonsin mitt eget sätt: intuitivt, känslomässigt och medvetet involverat i ett specifikt tema. Trianglar i (E) rörelse är en berättelse som startar från en solid geometrisk form, en liksidig triangel, den första som stöderpunkterna inte gör skär. Den destillerar olika former som både kan fungera som design för avföring, bord etc. men också bearbetas till abstrakta geometriska enheter som fungerar som visuell konst

Projektnamn : Fallen Bird, Designers namn : André Verroken, Kundens namn : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Soffbord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.