Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Elcykel

Silence

Elcykel Silence är en helt ny kontrollkonceptcykel. Det designades för att ha ett eget sensoriskt organ där Karl H Studio använde fyra tekniker, radar, LED, detektorer och dator. Tystnad kan berätta den aktuella statusen till alla ryttare baserat på sina egna ridförhållanden. Med vänlig hälsning, Karl Huang designade Silence är att skapa en cykel för att ägna åt hörselskadade vänner att hjälpa dem att hålla sig borta från det farliga. Även de befinner sig i en fredlig värld utan några ljud, de har fortfarande rätten att njuta av obehindrad och säker ridning.

Projektnamn : Silence, Designers namn : Yi-Sin Huang, Kundens namn : Karl H Studio .

Silence Elcykel

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.