Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Tempo House

Bostadshus Detta projekt är en fullständig renovering av ett hus i kolonistil i en av de mest charmiga stadsdelarna i Rio de Janeiro. Beläget på en extraordinär plats, full av exotiska träd och växter (original landskapsplan av den berömda landskapsarkitekten Burle Marx), var huvudmålet att integrera den yttre trädgården med de inre utrymmena genom att öppna stora fönster och dörrar. Dekorationen har viktiga italienska och brasilianska varumärken, och dess koncept är att ha den som en duk så att kunden (en konstsamlare) kan visa sina favoritverk.

Projektnamn : Tempo House, Designers namn : Gisele Taranto, Kundens namn : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Bostadshus

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.