Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vägg Hängde Wc Pan

4Life

Vägg Hängde Wc Pan 4life toalettskål tar sin plats i badrummet med sin fasta form och funktionella användning som ny bild av karakteristisk dominans. Miljövänlig toalettskål båda imponerar med både sin estetik och respekten för naturen ... Den allmänna metoden i Slim Seat Cover Set Design av lätt demonterbara, låsande mekanism toalettstolsuppsättningar är funktionsknappar som ska sättas in i den inre delen av locket. Knappar som kontaktas av användaren placeras på de områden som är svårast att bli smutsiga, så detta ger en ytterligare fördel med avseende på hygien.

Projektnamn : 4Life, Designers namn : SEREL Seramic Factory, Kundens namn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Vägg Hängde Wc Pan

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.