Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dubbel Handfat

4Life

Dubbel Handfat 4Life Dubbel handfat tar sin plats i badrummen med sin fasta form och funktionella användning. Tvättstället är utformat för att ge användaren möjlighet att använda produkten som enkel handfat och dubbel handfat samtidigt. Vid användning med enkel bassäng ger produkten ett stort hyllområde; vid användning av dubbelbassäng avbryts hyllan och en ny bassäng bildas och på detta sätt kan handfat användas av två personer samtidigt. Genom att avbryta hyllaspekten kan hyllan som inte används längre användas som hylla i badrumsmöbler med monteringselement tillhandahållna när det begärs.

Projektnamn : 4Life, Designers namn : SEREL Seramic Factory, Kundens namn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Dubbel Handfat

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.