Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaskdekor

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskdekor Det guldglänsande ”litauiska vodka-guldet. Black Edition ”ärvde sin exklusiva look från litauisk folkkonst. Rhombus och fiskbensar, kombinerade från små torg, är mycket vanliga mönster i litauisk folkkonst. Även om hänvisning till dessa nationella motiv fick mer moderna former - förvandlades mystiska förflutna reflektioner till modern konst. Övervägande gyllene och svarta färger betonar den exceptionella vodkafiltreringsprocessen genom kol och gyllene filter. Det är detta som gör ”litauisk vodka Gold. Black Edition ”så känslig och kristallklar.

Projektnamn : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Designers namn : Asta Kauspedaite, Kundens namn : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Flaskdekor

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.