Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättställ

SEREL Purity

Tvättställ Serel Purity-handfat tar sin plats i badrummen med sin unika och fantastiska skålform. Det allmänna tillvägagångssättet i utformningen av avloppsvatthålet som är osynligt. Detta tillvägagångssätt påverkar designen så viktigt och gör att detaljerade detaljer utvecklas. Med detta tillvägagångssätt verkar Serel Purity tvättställ rent, smidigt, elegant och i en fullständig harmoni med designens allmänna integritet. SEREL Purity Washin, som har dominans av mjuka former, bjuder in användaren till futurism.

Projektnamn : SEREL Purity, Designers namn : SEREL Seramic Factory, Kundens namn : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Tvättställ

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.